κατέβασμα torrents- ταινίες και υπότιτλοι

Τα sites για υπότιτλους ανανεώθηκαν. Για περισσότερα sites παρακαλώ μεταβείτε εδώ

Διαδικασία εύρεσης και κατέβασμα ταινίας- υποτίτλων


  1. Αρχικά εντοπίζουμε ένα site από το οποίο θα πάρουμε τους υπότιτλους τους οποίους θα χρησιμοποιήσουμε.-προτείνω το greeksubtitlesproject το οποίο λειτουργεί σαν μηχανή αναζήτησης για υπότιτλους σε όλα τα υπόλοιπα site τα οποία προσφέρουν ελεύθερη διανομή υποτίτλων.
  2. Κάνουμε αναζήτηση τον τίτλο της ταινίας και κοιτάμε τους διαθέσιμους υπότιτλους. πχ. για το no movie name here μας βγάζει το σύστημα διάφορους υπότιτλους.

    -Επιλέγουμε έναν ο οποίος φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλής, βελτιωμένος ή διορθωμένος (αν δίνει το site πληροφορίες) πχ. no movie name here {GR} [DvDrip-FXG].



  3. Στη συνέχεια πάμε σε ένα site από όπου μπορούμε να κατεβάσουμε την ταινία μας πχ. thepiratebay.org και γράφουμε το όνομα της ταινίας που θέλουμε, δηλαδή no movie name here
  4. Από τα αποτελέσματα ελέγχουμε να βρούμε την έκδοση εκείνη που έχει ίδιο όνομα με τους υπότιτλους που θα χρησιμοποιήσουμε.
-Αν ταιριάζει απόλυτα τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως οι υπότιτλοι είναι φτιαγμένοι για την ταινία μας και την έκδοση που θέλουμε και προχωράμε στο κατέβασμα του υπότιτλου όπως περιγράφεται εδώ, και της ταινίας, ειδάλλως κοιτάμε ποια έκδοση της ταινίας μας έχει υπότιτλους και κατεβάζουμε αυτή. (καλό είναι να προτιμάμε τορρεντς με πολλούς seeders- διαμοιραστές)

Ο υπότιτλός μας είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα αρχείο .zip το οποίο ανοίγουμε με διπλό κλικ και βλέπουμε τον υπότιτλό μας.

2 comments:

Disclaimer

This website is maintained for educational purposes only. We do not support any type of copyright infringement nor any other violation of Blogger TOS